Activity

 • byersgarrison43 posted an update 4 months, 3 weeks ago

  Tilduivenbond Onze aandacht was gevestigd Sinds 1920 en goedgekeurd door het Koninklijk Besluit at 1926. De instelling is gezet onder het set van etnische abstract erfgoed door de toewijding van dit bord en significant meer dan vier honderd leden.

  Ons belang kan zijn net duif instelling, verdedigt de passies van duiven en duiven fans. Onder andere zaken , zij raadplegen gemeentelijke regeringen en woning vennootschappen. Dit Tilduivensport is’bijzondere’ uit de wereld en kan zijn vrijwel volledig gezien in den Haag en omgeving!

  Wij bieden u u honderden
  duivenwinkels , advies over Duiven houden maar ook alles over Duivenziektes plus veel meer.

  Precies wat doet precies de duivensport met zich meebrengen?

  Het vangen van elk ander duiven op basis van de regels van deze spel. Deze voorschriften zijn: Bijna elke andere duiven in een sportieve weg, die, verhuur de duiven verrichten hun’werk’ en niet met illegaal trapping suggereert.

  Hoe is dit sport beoefend?

  De spel wordt momenteel gegrond op de duiven’ fokkerij genereren. Een penis (man duif) probeert een kip (vrouwelijk duif) aan zijn zolder

  te lokken. Dat werkelijk behaald in de lucht via’atmosfeer doen van de taak’.

  De sport wordt momenteel gegrond aan de fok drang van de Duiven. Een penis (man duif) probeert naar verleiden een kip (vrouwelijk duif) in zijn kelder. Dit plaats in de atmosfeer met’lucht werk’ de penis leads de duif in zijn zolder, in het geval de duif niet onroerend goed met de penis, de haan gaat do wat naar bereiken deze; dit; daarna hij wakker uit en pogingen eens. De stevigheid van deze vissen en ook de penis is derhalve essentieel hier. Als de vis of penis is nog steeds de allure van resp. De Biefstuk of penis niet weerstaan ze / hij landt in een andere tegenover zolder. Daarna de kip of haan zal poging naar lokken hem of haar in zijn zolder door zolder werk, deze kan eigenlijk de doordringende en verlaten van hun zolder. In het geval de penis of kip niet verzetten, hij of ze zijn input de zolder en de duif zal zijn gevangen gevangen.

  De penis leads de kip aan zijn zolder, als de kip niet land met alle de penis, de haan gaat do wat naar bereiken dit, dan zal hij vliegen weg en proberen weer terug.